Header image

Login om een abstract in te dienen

Dank voor uw interesse om een abstract presentatie te verzorgen tijdens het 16e Jaarcongres V&VN VS 2024.

Voorwaarden voor het inzenden:

  • Uw inzending geldt automatisch voor een posterpresentatie, maar komt ook in aanmerking voor de nominatie "VIOS afstudeerprijs" (indien afgestudeerd in 2024)
  • U bent in de gelegenheid de afstudeeropdracht te "pitchen" tijdens het V&VN VS hybride Jaarcongres op vrijdag 11 oktober 2024 in WTC Rotterdam.
  • Uw inzending is uiterlijk op maandag 12 augustus 2024 om 23:59 uur ingezonden.
  • Inzenders horen uiterlijk half september 2024 terug of ze genomineerd zijn voor het verzorgen van een presentatie (poster of mondelinge voordracht voor VIOS Afstudeerprijs)
  • De inzending bestaat uit een samenvatting (abstract) van maximaal 300 woorden.

Uit alle inzendingen zal de wetenschappelijke commissie de abstracts nomineren die meedingen voor de VIOS afstudeerprijs en voor de beste posterprijs. U kunt ook artikelen inzenden om in aanmerking te komen voor de publicatieprijs 2024. Klik hier om een artikel in te dienen.

Inloggen:

Log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Heeft u nog niet eerder een abstract ingediend, maak dan een nieuwe account aan. Inloggegevens van eerdere edities zijn niet meer geldig.
In geval van vragen over het indienen van abstracts, of over uw reeds ingediende abstract, kijk dan op de congreswebsite of neem contact op met het congressecretariaat via registrations@congresscare.com

Log in

Nieuwe account

Nieuwe account aanmaken