Header image

Login om een workshop in te dienen

Dank voor uw interesse om een workshop te verzorgen tijdens het 17e Nationaal Gerontologiecongres, op vrijdag 4 oktober 2024, bij 1931 Congrescentrum, 's-Hertogenbosch.

Deadline: 23 maart 2024 (23.59 uur


Voorwaarden voor het inzenden:

  • Het indienen van een abstract betekent dat u als auteur(s) daadwerkelijk deelneemt aan het congres, dat u op de hoogte bent van de kosten die hiermee samenhangen en dat alle auteurs zijn/haar toestemming geven voor publicatie van het abstract op de webpagina van het congres en in het Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie.
  • Alle auteurs hebben het abstract gelezen, de inhoud goedgekeurd en ingestemd te worden opgenomen als medeauteurs.
  • Abstracts zijn onbevooroordeeld en belangenconflicten dienen te worden vermeld. Hiertoe vragen wij u – indien uw symposiumbijdrage wordt geaccepteerd – alle presentaties op het congres aan te vangen met een dia over (potentiële) belangenverstrengeling.

Inzenders ontvangen rond juni 2024 bericht over eventuele acceptatie. Log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Heeft u nog niet eerder een abstract ingediend, maak dan een nieuwe account aan.

In geval van vragen over het indienen van abstracts, of over uw reeds ingediende abstract, kijk dan op de congreswebsite of neem contact op met het congressecretariaat via registrations@congresscare.com.

 

 

Log in

Nieuwe account

Nieuwe account aanmaken